Hjemmesydd kjole

Hjemmesydd kjole til kanin!

Denne vesle kaninen har jeg hatt liggende bortgjemt i skapet de siste årene. Men den er jo så søt at den burde få lov til å sitte fremme til pynt. Så da jeg ryddet i skapet sist tok jeg den ut og bestemte meg for å friske den opp litt. Den rosa kjolen var nemlig ganske slitt og falmet.

Jeg koste meg utrolig mye med dette prosjektet. Jeg brukte ingen oppskrift, jeg bare prøvde meg frem og det fungerte veldig bra! Kjolen er i grønt blomstrete mønster med en blondekant nederst. Jeg har sydd på to seler med knappehull! Knappehull har jeg kun sydd én gang før for mange år siden, så det var en god mestringsfølelse da det ble så bra! Jeg har automatisk knapphulls-funksjon på symaskinen min, så det var jo egentlig bare å tråkke på pedalen, haha =D

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og det inspirerer virkelig til å begynne å sy klær! Jeg får se hva høsten bringer =)

 

4 kommentarer

13.08.2016 kl.10:09

Å så fin kjole! Kanskje jeg skal begynne å sy ferdig kaninen jeg begynte på for lenge siden. Har nettopp funnet bloggen din? du lager kjempefine ting! Blir inspirert.

Henriette Celin

13.08.2016 kl.12:05

Så flott den var! flink du :-D

Julie

13.08.2016 kl.14:30

Takk for hyggelige kommentarer begge to! =) Ja, finn frem kaninen din! =D

ingrid

14.08.2016 kl.21:08

Så gøy! Du er kjempeflink :)

Skriv en ny kommentar

hits